hjem Rangeringer Beste håndverktøysett 2020

Beste håndverktøysett 2020

Et sett med håndverktøy er en flott gave til en "hjemmelaget", bilentusiast, elektriker og enhver mann som med jevne mellomrom utfører mindre reparasjoner i huset. Og slik at du kan velge verktøy i henhold til dine behov og økonomiske muligheter, har vi samlet en vurdering av de beste settene med håndverktøy for ulike oppgaver.

Beste universelle håndverktøysett

3. Jonnesway S04H524127S

42vulsitDenne solide vekten (nesten 16 kg) og kostbare settet fra et kjent taiwansk merkevare inneholder 127 verktøy som er ideelle for vanlig renovering og forbedring av hjemmet.

Den består av en hammer, sideskjærere, skrutrekkere (6 stykker), tang, unbrakonøkkel, sokkelhode (56 stk), skiftenøkler (19 stk) og mer. Alle instrumentene er forsvarlig festet i saken.

Produsenten gir livstidsgaranti for produktet. På grunn av den utmerkede materialkvaliteten, kan dette settet vare i årevis, ikke bare for enkle reparasjoner hjemme, men også i en bilservice og et annet sted med tøffe driftsforhold.

proffer: inkluderer grunnleggende verktøy som ofte brukes i hjem- og bilreparasjoner.

Minuser: høy pris, svake låser.

2. Makita D-37194

dgkckpzbEt av de beste alt-i-ett-verktøysettene inneholder hele 200 gjenstander. Den ble laget på ordre fra det japanske selskapet Makita - en av de beste verktøyprodusentene i verden, men ikke av japanerne, men i Kina.

Så forvent ikke et produkt av profesjonell kvalitet fra dette produktet, det er flott å fullføre enkle DIY-prosjekter og mindre hjem- og bilreparasjoner, men ikke for seriøst arbeid i en biltjeneste eller på en byggeplass.

Makita D-37194 består av en skiftenøkkel, skrutrekkere, tang, wire cutters, bits, borer, nivå, målebånd, liten lommelykt og mange andre gjenstander.

proffer: rimelig pris, bredt utvalg av verktøy, praktisk sak.

Minuser: Det er vanskelig å se skalaen på skiftenøkkelen, det er gjentatte biter, det er ikke nok sekskanter.

1. DEKO DKMT208

wnajndedHvis du leter etter et stort og billig håndverktøysett til alle anledninger, er DEKO DKMT168 208 stykker det beste valget.

Den inkluderer ikke bare standardverktøy for universelle sett, for eksempel hammer, hacksager, tang og skrutrekkere, men også en lysnøkkel, skjøteledning og adapter for hoder, målebånd, kniv, elektrisk tape, lykt, 30 biter, 22 stikkontakter og mange andre. nyttige ting.

proffer: settet inneholder et stort antall kvalitetsverktøy, en solid sak,

Minuser: lommelykten skinner ikke sterkt og kommer uten batterier i settet, noen verktøy holder ikke godt i cellene, noe som kan føre til at de faller ut når de flytter saken.

De beste settene til låsesmedtømmer

3. Xiaomi MIIIW risverktøykasse

f2ggndbiXiaomi produserer, ser det ut til, alt i verden - fra smarttelefoner og Set-top-bokser til håndklær og våtservietter for å tørke av elektronikk. Hun gikk heller ikke forbi et så populært og lønnsomt område som produksjonen av sett med håndverktøy.

MIIIW Rice Toolbox består av 16 gjenstander laget av karbonstål:

  • 10 magnetbiter,
  • en hammer,
  • kniv,
  • rulett,
  • håndtak for biter,
  • tang,
  • Skiftenøkkel.

Alt dette er pent oppbevart i en solid og liten bæreveske. Håndtakene på verktøyene er laget av gummiert belegg og passer komfortabelt i hånden. Ifølge brukeranmeldelser er alle verktøyene pene,

proffer: liten størrelse på saken, god utførelse av settet, vekt litt over 2 kg.

Minuser: Nei.

2. Kraftool 27978-H131

dtmgs4ogEt av de beste profesjonelle settene for snekker- og metallarbeid. Det er mange verktøy i den - 131 gjenstander, inkludert en baufil for metall, 6 skrutrekkere, skiftenøkler og sekskantnøkler, en justerbar skiftenøkkel, wire cutters, en hammer, samt 39 bits og 30 stikkontakter.

I sine anmeldelser av settet skriver brukerne at tang og tang som følger med settet ikke lukkes helt, og etterlater et gap på en halv millimeter. Derfor vil de ikke kunne gripe veldig tynne gjenstander. For resten er Kraftool 27978-H131 en manns drøm, den er så behagelig og holdbar at den godt kan gå i arv.

proffer: håndverk av høy kvalitet, slitesterk koffert.

Minuser: dyrt og tungt (ca. 15 kg), det er ingen tomme hoder.

1. VESTER WT072

lcjwjwzyDette settet med 72 deler er laget av krom vanadiumstål. Med 30 forskjellige typer stikkontakter, 14 bits, skiftenøkler og sekskantnøkler, en hammer, justerbar tang og mer, er WESTER WT072 sikker på å møte behovene til den mest krevende DIYer.

Om nødvendig kan settet til og med brukes i en tømrer- eller låsesmedbutikk, alt verktøy er veldig holdbart og vil vare lenge.

proffer: behagelig og slitesterk koffert med metallfester, verktøy av ypperlig kvalitet.

Minuser: settet er tungt for langvarig håndbære.

Beste bilverktøysett

3. JONNESWAY S04H624101S

22o4oi34En av hovedtrekkene i dette 101-delers bilverktøysettet er den høyeste kvaliteten. Selv om du bruker den hver dag, vil alle verktøyene forbli intakte og funksjonelle.

Enten du vil utføre vedlikehold av bil, demontere en elsykkel eller gjøre annet profesjonelt eller husholdningsarbeid knyttet til et kjøretøy, vil dette settet bli en uerstattelig assistent i mange år. Et ekstra pluss av settet: håndtakene til verktøyene er veldig komfortable og gir et sikkert grep.

proffer: robust koffert, holdbarhet og kvalitet på materialene,

Minuser: høy pris, ingen hammer, klemme og 1/2 til 1/4 adapter.

2. Ombra OMT94S

anhl1ixdVi ga andreplassen i utvalget av de beste verktøysettene for bilreparasjon til et taiwansk merkevare som produserer profesjonelle håndverktøy, samt garasjeutstyr og verktøysett.

Ombra OMT94S med sine 94 stykker har litt færre stikkontakter (62 stykker) og biter (16 deler) enn lederen av vurderingen, men alle verktøyene er laget med høy kvalitet. Det viktigste er å beskytte dem mot rust og tørke av etter hver bruk.

proffer: alt du trenger for å jobbe med lastebiler og biler, en ergonomisk sak.

Minuser: Nei.

1. WESTER WT108

a1fhirymDette settet inneholder 108 stykker, inkludert 77 stikkontakter og 17 biter. Samtidig veier settet 7 kg, slik at du enkelt kan overføre det i hendene. Alle artiklene holdes sikkert i etui med et slitesterkt og behagelig håndtak.

Brukere som allerede har prøvd WESTER WT108, berømmer kvaliteten på metallet verktøyene er laget av, samt det ideelle pris / kvalitet-forholdet til settet. For profesjonelle oppgaver i en biltjeneste, vil vi anbefale JONNESWAY S04H624101S, men for arbeid i en garasje er WESTER WT108 det beste alternativet.

proffer: stort sett av høy kvalitet, ingenting tilbakeslag, pålitelig sak.

Minuser: Nei.

Beste sett med hoder og biter

3. JTC AUTO VERKTØY H096B

yig0sk5tDe fleste håndverktøyene er samlet i Taiwan, og det taiwanske selskapet JTC er en av de ledende i dette markedet. Hun produserer profesjonelle verktøy av høy kvalitet og derfor dyre.

Hvis du vil ha et sett med stikkontakter og bits som vil vare i mange år, anbefaler vi JTC JTC AUTO TOOLS H096B.Den består av 96 gjenstander, hvorav 61 er sokkelhoder (inkludert et lyshode for 14), 16 biter, og resten av artiklene er skralle, et håndtak for biter, sekskantnøkler, en adapter 3/8 ″ (F) x1 / 2 ″ (M) og andre.

Hvert element (og på seg selv) i saken har sin størrelse angitt for å gjøre det lettere for brukere å navigere i settet. Og hver gjenstand sitter veldig fast i sitt rede, slik at du ikke har en "haug med små" verktøy når du bærer saken.

proffer: alle arbeidsdelene i settet er laget av slitesterkt stål, solid koffert, taktile verktøy.

Minuser: høy pris.

2. DEKO DKMT47

nefmxgfpHvis du leter etter en billig stikkontakt og bitsett, kan du sjekke DEKO DKMT47. Den inneholder 47 stykker, inkludert 19 biter og 20 stikkontakter. Og i tillegg til dem, sparte produsenten ikke på tre sekskantnøkler (1,5, 2, 2,5 mm), en skralle, et håndtak, en adapter og en forlengelse for hodene.

Det var sant at en av brukerne var misfornøyd med kvaliteten på skrallenøkkelen, som har en veldig spinkel mekanisme. Men hvis du tilgir settet for denne mangelen, vil det ellers ikke skuffe deg.

proffer: godt utførelse (unntatt skralle), koffert inkludert, lav pris.

Minuser: Påliteligheten til skrallemekanismen vekker ikke tillit.

1. BOSCH X-Line Titanium 70 (2.607.019.329)

4qfxkilpDette settet, solid når det gjelder utstyr og utførelse, inkluderer 70 gjenstander, inkludert 34 bits og 7 stikkontakter fra 4 til 10 mm, samt et målebånd, bitholder og bor for betong, tre og metall.

Bitsettet inneholder enkle modeller, kryss, sekskant og andre modeller. Størrelse og type er angitt i saken ved siden av hver av dem for å gjøre det lettere for deg å velge alternativet du ønsker.

Det er praktisk å oppbevare og bære settet takket være det ergonomiske etuiet, der alle gjenstander er sikkert festet og alle detaljer er signert.

proffer: lett, kompakt og samtidig romslig sett, som til og med har en forsenk, saken åpner 180 grader, god sliping av bor.

Minuser: Nei.

Legg igjen en kommentar

Skriv inn kommentaren din
Vennligst skriv inn navnet ditt

itop-no.polrestrojakpus.com

Teknikk

Sport

Natur